Koncerter

Musik i aftenrøden – guitarens poesi

Hør Poetiske guitarklange i Lille Lyngby Kirke.

Søndag den 28. oktober kl 16:00 giver guitaristen Mikkel Andersen i Lille Lyngby kirke.

Mikkel Andersen spiller denne eftermiddag musik, der er skrevet som hyldest til mennesket og til livet af komponister fra blandt andet Sydamerika og Spanien.

Her kan nævnes Villa-Lobos fra Brasilien, Barrios fra Paraguay og Lauro fra Venezuela. Han har udgivet 3 Cd’er med musik fra denne del af verden.

”For mig taler musikken til det at være menneske”, siger Mikkel Andersen, og fortsætter ” musikken er i øjenhøjde, det er det jeg vælger repertoire ud fra”.

Mikkel Andersen er en international anerkendt guitarist, og den røde tråd i hans repertoire er samhørighed og medmenneskelig forståelse. Han rejser meget i Danmark, i spansktalende lande og i Grønland.

”Jeg opdagede på mine rejser at der er mange ligheder mellem menneskene i Syd og menneske i nord”

Koncerten varer en times tid.

Fri entré.

Man kan læse om Mikkel Andersen på www.mikkelandersenmusic.com